te004116: Leer de beteekenis van droomen kennen III - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/02/17))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend allerlei objecten door elkaar zoals een waskuip, een klok, een vogel, ... . Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 17 februari 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"