af004349: Winkel met de fiets & win - Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen; Jacobs, Danny
"Affiche uitgegeven in 2015 door de Bond Beter Leefmilieu (BBL) Vlaanderen voor de fietspromotiecampagne “Met Belgerinkel naar de Winkel”. Afbeelding: rad van fortuin. Tekst: Winkel met de fiets & win. Winkel van 25 april tot 30 mei 2015 met de fiets of te voet bij deelnemende handelaren, en vraag een Belgerinkelsticker. Hiermee maak je kans op mooie prijzen, waaronder 200 Minerva fietsen! Meer info op www.belgerinkel.be. V.U. Danny Jacobs, BBL, Tweekerkenstraat 47, 1000 Brussel."