ls000385: Gevangenisbezoek - Wilchar
"Linoleumsnede met de afbeelding van een vrouw met kind die een gevangene doorheen de tralies omhelst. Linksonder Wilchars merkteken, rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"