b001370: Holebi, Gay Games VI Sydney 2002
"Leeg drankblikje waarin energiedrank zat met vitamines verkocht als fundraising voor de Belgische delegaties van de Gay Games VI in 2002 te Sydney. Op het etiket van het blik staat de afbeelding van een volle frietzak in Belgische en regenboogkleuren en de tekst: 'Gay Games VI / 2002 / Sport & cultural festival Sydney / Belgium goes Sydney / The benefits on the sale of this Gaynergy Drink support the gay and lesbian athletes, participating Gay Games 2002 in Sydney Australia (2-9 Nov. '02). Participating Reams in 10 sportive disciplines: Active Company * Arc-en-ciel * Auricula * BGS * Break Out * HLWM / Drink Pink!' FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"