Exclusief : "Ik ben geen homo, ik ben geen vrouw en ik ben geen vluchteling..." Uitkomst sprak met Louis Tobback - Moelans, Ivo (Uitkomst : het homo-informatieblad van Vlaanderen)
"Ivo Moelans Fonds Suzan Daniel (FSD)"