fo030332: Land en gezicht in Vlaanderen; Doel, Kerncentrale, Haven van Antwerpen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een zicht op de kerncentrale van Doel 1 in de haven van Antwerpen. Doel, 1979. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"