med001089: De Koninklijke Vlaamse Academie voor Taal, Letterkunde 1886-1936 - Fischer
"Een legpenning uit verzilverd brons, uit de collectie van Camille Huysmans, vervaardigd naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van de De Koninklijke Vlaamse Academie voor Taal, Letterkunde 1886-1936. Op de voorzijde een dubbelportret van J.B. David en J.F. Willems naar links gekeerd. Op de keerzijde centraal de afbeelding van de gevel van het gebouw en links en rechts de tekst: DE KONINKLIJKE VLAAMSE ACADEMIE VOOR TAAL EN LETTERKUNDE vOOR Z.M. KONING LEOPOLD II GESTICHT 1886. Op de snede: Fischer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"