fo027848: NCOS project 8, Ferme expérimentale à Sonson, Colombia - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 8; Zwart-witfoto, van de akker waar het voeder voor de konijnen gekweekt wordt. NCOS project 8, Ferme expérimentale à Sonson, Colombia, 1966-1970. Een realisatie van NCWC-CRS. Land/Regio: Colombia; Code: COL/65/EF; Projectnaam: Ferme expérimentale à Sonson; Series: Projectnummer: 8; Land/Regio: Colombia; Code: COL/65/EF; Projectnaam: Ferme expérimentale à Sonson; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"