fo008796: Papierfabriek - Dietens, P.
"Zwart-witfoto van de tentoonstellings- en verkoopruimte van de papierfabriek SA Des papeteries de Virginal in Brussel, jaren 1960. Opschrift achteraan: Divisions de Bruxelles. Salle d'Exposition et de Vente. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"