A travers les Flandres - De Winne, Auguste; Anseele, Edward; Lefébure, M. (Gand: Volksdrukkerij, 1902)
"Collectie Vrijzinnige WerkmansbibliotheekBundeling van de artikels die Auguste De Winne in 1901 in de socialistische krant Le Peuple publiceerde"