Oog voor de toekomst : magazine ter gelegenheid van het 21ste statutair congres van ABVV-regio Antwerpen - Schoeters, Dirk (Antwerpen: ABVV, 2019)
"Voorwoord: Dirk Schoeters Bijlage bij Vakbond in Beweging, december 2019"