af007564: Grande fête du travail - Debusschere, Krist; FGTB; Appelmans, Anne-Marie (1998)
"Affiche van Krist Debusschere uitgegeven in 1998 door de Fédération Générale de Travail de Belgique (FGTB) (Brussel) voor het 1 meifeest. Afbeelding: tekening van een aantal tandraderen. Tekst: 1898-1998 UN SIÈCLE DE SOLIDARITÉ GRANDE FÊTE DU TRAVAIL 1ER MAI PLACE ROUPPE Avec plus de 80 stands d'associations progressistes FGTB BRUXELLES 100 ANS. ER. A. Marie Appelmans, Bd. de l'Empereur 34 - 1000 Bruxelles. Graphisme: Krist Debusschere. Zie ook: af007563 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"