af015689: Een pluralistische aktie - NCOS; Cleymans, Bert
"Affiche uitgegeven in 1985 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) voor het 20-jarig bestaan van de campagne. Afbeelding: tekening van actievoerders van verschillende leeftijden. Tekst: EEN PLURALISTISCHE AKTIE. 11.11.11. is een pluralistische aktie. Ze wordt gevoerd door mensen en groepen met zeer verscheiden politieke en levensbeschouwelijke achtergronden. Wat hen samenbrengt is hun gezamelijke wil om iets te doen aan het Noord-Zuid-Probleem. V.U.: Bert Cleymans, Distelvinklaan 6, 2710 Hoboken. Vrij van zegel: Codex 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"