pk002018: Jeugdfeesten Gent 1924 (1924)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een meisje dat in 28 plaatjes turnoefeningen uitvoert. Tekst : Allen naar Gent, augustus 1924. Jeugdfeesten. XXe anniversaire de la Fédération. XIe anniversaire de l'U.I.E.P.S.T. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"