fo026883: Anti-Apartheid - Schellens, Edward
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een anti-apartheidsbetoging in Antwerpen. Er wordt halt gehouden voor de Generale Bank en een spandoek met de tekst: Deze bank steunt apartheid! wordt omhoog gehouden. Jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"