fo023116: Migranten, Winkel - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een winkel met Arabisch/Frans opschrift (AL Alam Al Arabi) uitgebaat door migranten, vermoedelijk in Brussel. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"