fo013449: Leuvense Jonge Wachten
"Zwart-witfoto van de Leuvense Jonge Wachten op colportagetocht met hun blad. Groepsfoto met o.a. Alfons Vranckx (r.), René Mast (2°v.r.), Bert Truyens (4° achteraan) en Charles Vloeberghs (6°). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"