vlt000051: Wereldbol, bijl en muts
"Vaandeltop in de vorm van eenwereldbol met daarop een bijl en een rode muts omringd door twee olijftakken, onderaan samengebonden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"