Olivier: Oriëntaalse dansen is echt niet alleen voor dames. Het kan ook een expressievorm zijn voor jongemannen die hun vrouwelijkheid willen ontdekken en uiten - Vermant, Delia (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Delia Vermant Fonds Suzan Daniel (FSD)"