De Internationale : driemaandelijks tijdschrift van de Socialistische Arbeiders Partij (SAP) (Brussel: SAP; Amsterdam)
"Periodiciteit: Vier maal per jaar. Wat de jaargangnummering betreft, wordt er geteld vanaf het stichtingsjaar van het tijdschrift, nl. 1957 Eerste nr.: De Internationale wordt vanaf dit nummer (45) gemaakt door een internationale redaktie, uitgegeven als co-produktie van de Belgische en Nederlandse SAP, en verspreid in België (Vlaanderen) en Nederland Hoofdredactie: St-Jacobsstraat 10-20, 1012 NC Amsterdam / Frank Slegers (verantwoordelijke uitgever), Plantinstraat 29, 1070 Brussel Redactie: J. Beek, Thomas Van Duin, Rob Gerretsen, Alain Meynen, Fons Pycke, Robert Went / Alain Tondeur, Marijke Colli, Ida Dequeerker Beheer/Administratie: St-Jacobsstraat 10-20, 1012 NC Amsterdam / Fons Pycke, Zonstraat 13, 2140 Borgerhout Drukker/Drukkerij: Mostert & Van Onderen, Leiden"