af008112: Achtste jaarfeest van Geneeskunde voor het Volk - Mechelen - Geneeskunde voor het Volk; D'Eer, Miriam (1990)
"Affiche uitgegeven in 1990 door Geneeskunde voor het Volk (Mechelen) voor de viering van hun 8-jarig bestaan. Afbeelding: zwart-witfoto van een man met gitaar voor de micro en tekening van het logo van de organisatie. Tekst: ACHTSTE JAARFEEST VAN GENEESKUNDE VOOR HET VOLK - MECHELEN. VRIJDAG 21 SEPTEMBER 1990. 19.00 uur: Mosselsouper. Mosselen 300 fr. Koude Schotel 200 fr. Voor kinderen betaal je de helft van de prijs. 20.30 uur: Ooggetuige-verslag over de Filippijnen door Marleen De Vis (verbleef er onlangs zes weken). Muzikale omlijsting: PACHAMAMA een multi-kulturele muziekgroep die hun verzet tegen de miserie en het onrecht in de Derde Wereld militant op het podium brengen. Niet-eters betalen 50 fr. Kom je eten? Geef dan op voorhand een seintje aan de praktijk: 015/42.06.66. Zaal: 't Kranske Tervuursesteenweg 16 Mechelen. Organisatie: Geneeskunde voor het Volk, ism v.z.w. IMAST. V.u.: Miriam D'Eer Hanswijkstraat 64 2800 Mechelen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"