af006276: Help Vietnam - Vietnamkomitee; Godin, Jean (1968)
"Affiche van Roland Denaeyer uitgegeven in 1968 door Komitee voor Geneeskundige Hulp aan Vietnam en Nationaal Vietnamkomitee met als trefwoord internationale solidariteit: Vietnam.Tekening: man met kind in de armen.Tekst: help Vietnam. komitee voor geneeskundige hulp aan Vietnam en nationaal Vietnam komitee. verantw. opsteller: Jean Godin, 14 av. du Beau-Vallon, Waterloo. vrij van zegel. Zie ook: af003144 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"