af016663: 1977 Prisoners of Conscience Year - Kremer-Muller; Amnesty International United Kingdom
"Affiche uitgegeven in 1977 door Amnesty International United Kingdom voor het Jaar van de gewetensgevangenen. Tekst: 1977 Prisoners of Conscience Year. Amnesty Internationa. Offset Kremer-Muller & Cie, Esch-Alzette. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"