te001868: Trap - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 17 november 1975. Tekening van een zwarte man die een trap omhoog kruipt. Op de treden staat geschreven; honger, faim, hunger. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"