af002018: Nationale betoging «Eenheid tegen racisme» - AFF; Steffens, Ed
"Affiche uitgegeven in 1988 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) voor een betoging tegen racisme. Tekst: Nationale betoging «Eenheid tegen racisme» 14h Vlaamse Kaai Antwerpen 1 oktober 1988. Deelnemende organisaties: AMOK – AFF – Info-Jeugd-Nationaal – KAJ-Nationaal – AKO – Partij Van De Arbeid – Rode Jeugd – Socialistische Jonge Wacht – Kommunistische Partij België – Onafhankelijkheidsfront – De Waag – MJA-Nationaal – SP Kontich – Vereniging van Turkse migranten – Socialistische Arbeiderspartij – Roze Aktiefront – UCB – vzw ’t Uilenkot (sic) – Wijkkomitees Berchem, Zurenborg, St. Andries en Hoboken tegen Racisme – Culturele Centrale Limburg – e.a. … V.u.: Steffens, Fruithoflaan 104, 2600 Berchem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"