fo001451: 1 mei, Gent
"Zwart-witfoto van pancartes met propaganda voor het dagblad Vooruit in de 1 meistoet. Gent, Nederkouter: 1 mei 1928. Opschrift: Zijt gij reeds lezer van Vooruit / De socialistische pers is de ruggraat der arbeidersbeweging / Wien kiest gij. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"