Heen-en-weer-week, van 7 tot 13 mei 2007 : varieer in het verkeer.be - Baeten, Bart; Delanghe, Geert (Gent: Komimo, 2007)
"in samenwerking met Komimo ; coördinatie: Bart Baeten ; redactie en eindredactie: Geert Delanghe"