af000099: Werk, vrede, rechtvaardigheid. SP 1 mei 1985 - SP; Galle, Carla
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) voor de Dag van de Arbeid. Tekst: Werk, vrede, rechtvaardigheid. SP 1 mei 1988. Vrij van zegel - Verantw. uitg. C. Galle - Keizerslaan 13 - 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"