fo023960: Arbeid, Verkeer, Openbaar vervoer, Trein - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een arbeider aan het werk aan de treinsporen. Jaren 1995-1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"