fo001071: Arbeidershogeschool
"Zwart-witfoto van de eerste vrouwenweek in de arbeidershogeschool. Ukkel: van 2 september 1923 tot 8 september 1923. Omzijde foto: Dank aan gezel Edward Anseele, voor zijn steun tot het wellukken der eerste vrouwenweek in de hoogeschool van den arbeid te Ukkel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"