vl000860: SP, Socialistische Partij (vuist en roos)
"Nylon vlag van de Socialistische Partij. Op een rood veld: de witte initialen SP met daaronder een vuist en roos. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"