fo027607: NCOS project 2671, Vormingsprogramma's voor de vrouwen van 'Vaso de leche' in Comas, Peru - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2671; Kleurenfoto, van het proces van zelf-training, het is een permanente taak geweest in de instelling, tijdens het semester. NCOS project 2671, Vormingsprogramma's voor de vrouwen van 'Vaso de leche' in Comas, Peru,1992-1998. Een realisatie van APDES; Asociacion de Romacion y desarrollo social. Land/Regio: Peru; Code: PERU; Projectnaam: Vormingsprogramma's voor de vrouwen van 'Vaso de leche' in Comas; Series: Projectnummer: 2671; Land/Regio: Peru; Code: PERU; Projectnaam: Vormingsprogramma's voor de vrouwen van 'Vaso de leche' in Comas; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"