txt000250: Kamagurka en Herr Seele.
"T-shirt met afbeelding van cowboy Henk. Tekst: Wij zijn niet akkoord met de ideeën van het Vlaams Blok Kamargurka & Herr Seele, Objektief 479.917, Keer, Neen aan racisme en fascisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"