fo013757: TACB-congres
"Zwart-witfoto van een toespraak van Marcel Lefevre op een congres van de TACB (Textielarbeiderscentrale), jaren 1960. Zicht op het bureau met o.a. Louis Major (l.). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"