Week van vervoering 2002 : pers- en activiteitenoverzicht (Berchem: Fietsersbond, 2002)
"in samenwerking met het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en Komimo vzw ; samengesteld door en een uitgave van de Fietsersbond vzw"