fo029903: Agalev/Groen - Hendrickx, Vera
"Kleurfoto genomen tijdens een Agalev-actie tegen milieubelasting te Mechelen op 15 december 1990. Een bonte verzameling Mechelaars betogen tegen een milieubelasting. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"