af002607: België uit de Golf - KPB; Dullaert, Miel
"Affiche uitgegeven in 1990-1991 door de Kommunistische Partij van België (KPB) tegen de Golfoorlog. Afbeelding: Amerikaans en Frans oorlogsschip als piratenschepen. Tekst: België uit de Golf. KPB Kommunistische Partij. Verantw. uitg.: Miel Dullaert, Stalingradlaan 18, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"