fo005750: Minister Arthur Wauters
"Zwart-witfoto's van Minister Arthur Wauters bij zijn bezoek aan het Stuyvenberggasthuis, Antwerpen, 1939. Boven: een bezoek aan de ziekenzalen, 3de v. l. Arthur Wauters. Onder: het bezichtigen van de gronden voor de veranderingswerken, 2de v. l. Arthur Wauters. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"