fo023123: Migranten - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een aantal migranten, vermoedelijk uit Polen, die met pak en zak op een autobus stappen. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"