af003820: Leen Persijn - SVV (1979)
"Affiche uitgegeven in 1979 door het Socio-cultureel centrum van de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) van Gent voor een optreden van Leen Persijn. Afbeelding: zwart-witfoto van Leen Persijn met micro. Tekst: leen persijn treedt op DONDERDAG 15 NOVEMBER 1979 om 20 u. in de cinemazaal Vooruit St.-Pietersnieuwstraat, 23 te Gent. Inkom: 50 fr. Kaarten te bekomen: Secretariaat S.V.V. Vrijdagmarkt, 10 Gent of aan de kassa van cinema Vooruit. SOCIO CULTURELE CENTRALE VAN DE S.V.V. - GENT. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"