te000010: Portret van een man met monocle - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening van een kale man met monocle. Rechtsonder datum, 13 maart 1997. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"