fo033808: Café Emirdag - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van Turkse (werkloze) arbeidmigranten aan de biljard in café Emirdag te Gent, rond 1980. Links : Ibrahim Isçi. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"