af017882: Nationale Natuurvrienden Wandeldag - ATB De Natuurvrienden; ATB De Natuurvrienden
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Arbeiderstoeristenbond (ATB) De Natuurvrienden Boom voor een natuurwandeling. Tekst: Zondag 23/03/1999 NATIONALE NATUURVRIENDENWANDELING. Vertrek tussen 8 en 15 uur. Aankomst voor 17 uur. PERTSGAD WETENSCHAPSTRAAT 3 2850 BOOM. Afstanden 7 - 14 - 20 Km + natuurwandeling. Startgeld: 30,- Fr. Organisatie: A.T.B. De Natuurvrienden afd. BOOM i.s.m. A.T.B. Nationaal Bestuur, V.Z.W. Pertsgad en V.W.J.L. Vrij van zagel (sic) art. 169. V.U. Nationaal A.T.B. Bestuur Provinciestraat 53 2018 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"