fo020530: Wijkclub Jozef De Graeve
"Zwart-witfoto van de koffietafel voor gepensioneerden in de wijkclub Jozef De Graeve in de Meibloemstraat (Brugse Poort). Gent, jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"