'n jaar heteroleed. Homo's onthutsen, verwarren, verschrikken - Verboog, Chris (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Chris Verboog Fonds Suzan Daniel (FSD)"