Het Pennoen : algemeen progressief maandblad (Oostende: Het Pennoen; Antwerpen)
"Bibliotheek Camille HuysmansArchief 'Belgische Afdeling van de Vierde Internationale' Periodiciteit: maandelijks Redactie: G. Van Hooreweder (verantwoordelijke uitgever), Frère Orbanstraat 116, 8400 Oostende / André Monteyne, Jan Olsen, Hugo Vandewalle, Walter De Smet, Marcel De Keersmaecker Administratie: Begijnenvest 86, 2000 Antwerpen Drukkerij: Vonksteen, 8920 Langemark"