439.452: Persmededeling betreffende ‘Respekt voor Arbeid en Demokratie’ (RAD) - Van der Poel, César
"Collection: De Morgen redactie Gent; Biografie: César Van der Poel was journalist bij De Morgen in de periode eind jaren zeventig tot begin jaren negentig. Hij werd binnengehaald op de redactie van De Morgen door zijn broer Pierre Van der Poel, die daar reeds lange tijd een succesvolle carrière uitbouwde. César Van der Poel kreeg er de regionale verslaggeving toegeschoven. In de jaren tachtig verhuisde de nationale redactie van De Morgen naar Brussel, maar César bleef in Gent verantwoordelijk voor de regionale berichtgeving. Dit bleef zo tot in 1991 de Gentse afdeling volledig opgedoekt werd. Level of description: File; Series: 439: Documentair archief van de redactie van De Morgen, regio Gent (César Van der Poel)"