Stedelijke vervalprocessen en stadsvernieuwing : een sociaal-geografisch onderzoek met een toepassing op de wijk Klein Begijnhof - Heembeemd in Mechelen : volume 2 - Knops, Guido (Leuven: KU Leuven, 1979)
"Guido Knops Proefschrift, Aardrijkskundige Wetenschappen, KUL."