te002486a: Mobutu - Leon
"Tekening van Leon. Tekening uit twee delen. Eerste deel is (TE 002486). Op het tweede deel zie je dat de man en de vrouw die op hun knieën zitten naast de rode loper de loper omhoog tillen op het moment dat Mobutu voorbij wandelt, Mobutu valt achterover... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"