vl000368: CATBA Toneelkring Trampersoneel van Antwerpen 1922-1928 - Oyen, A. - Soyez
"Vlag van C.A.T.B.A. Toneelkring Trampersoneel van Antwerpen, 1922-1928. Centraal op het witte veld: het wapenschild van Antwerpen, met rechts een masker, en links een narrenhoofd. Daarboven: een cirkel met schuinlopende groene en witte banen. Het geheel is versierd met een lauwerkrans van sierlijke takken, met onderaan bliksemstralen. Aan de broekzijde: een smalle groene baan. Aan boven- en onderzijde: twee parallelle groene banen. Aan de vluchtzijde: een uitsparing waar logischerwijze ook een groene baan verwacht wordt. Het middendeel van de vlag bestaat uit witte zijde die inspringt t.o.v. de banen boven- en onderaan. Boven en onderaan: goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"